Café Christiania søker ølsommelier

Som en av Oslos første restauranter startet Cafe Christiania med øl og mat i kombinasjon tilbake i 2005. Fra å ha et begrenset utvalg av øl har i dag restauranten over 120 ølsorter i kjelleren, et tall som stadig øker.

Café Christiania søker ølsommelier

olsommelierI
Ølbordet – en egen avdeling bare for øl og mat
Her lages alle menyer surprise, og gjestene kan velge mellom en 3-, 5- eller 7-retters meny. Alle rettene er satt øl til. I tillegg brukes øl som ingrediens i maten. Ølsommelieren vil her supplere gjestene med bakrgrunnen for ølvalget og kombinasjonen med mat. Både på en underholdene og en informativ måte.
Restauranten bruker mye tid på smaking og utforskning av øl og mat. Ølbordet blir stadig mer populært og derfor ser vi oss om etter nye talenter til å styrke staben.

olsommelierIII
Klar for nye utfordringer?
I første omgang skal det ansettes en ølsommelier. Gjerne med bakgrunn fra liknende konsepter, og med en faglig relevant bakgrunn.
Ølsommelieren vil også være en viktig del for resten av restauranten. Vi skal være tydelig på øl, og dette skal alle våre gjester merke.
For mer informasjon, ta kontakt med restaurantsjef Marika Salomäki.
Eller send rett og slett inn en søknad!
marika@cafechristiania.no

 

 

Skriv en kommentar