Seier til Ringnes i nervepirrende Bryggeribråkfinale

Ringnes gikk av med seieren i Bryggeribråk etter en nervepirrende finale på Håndverkerstuene i kveld.

Ringens og Kinn kjempet om den første tittelen i Bryggeribråk. Ringnes vant, og Kinn laget «Pryl» til ære for Oslo-bryggeriet.

Med 92 mot 91 stemmer ble Ringens vinneren av Bryggeribråk 2014. Etter å ha slått Nøgne Ø i den innledende runden og Austmann i semifinalen, seiret bryggeriet over Kinn bryggeri i finalen av Bryggeribråk på Håndverkserstuene i kveld. Sigrid Strætkvern fra Ringnes strålte av lykke etter at seieren var et faktum.

– Det ligger selvfølgelig mye prestisje i dette. Men først og fremst er det utrolig morsomt at vi vant denne konkurransen. Det har vært utrolig hyggelig å være med på Bryggeribråk og det har vært en meget bra stemning både i lokalet og ved bryggeribordet, smiler Strætkvern til Ølportalen.

Ringnes har overrasket i løpet av konkurransen, og Strætkvern synes det er morsomt at nettop Ringnes – som kanskje ikke har vært favoritt til å finne konkurransen – stakk av med seieren. – Det er nok en overraskelse at vi vinner. Ringnes har kanskje ikke de ølene som stikker seg mest ut, men de er fleskible. De slipper maten til sin rett.

Som vinner av Bryggeribråk får Ringnes laget et hedersøl til sin ære av Kinn. Hva slags øl det blir er enda ikke avklart.

Du kan lese Ølportalens direktedekning av finalen i Bryggeribråk her.