Øl på Dyrsku’n

Annet

Legg til i kalender 08/09/2017 16:00 10/09/2017 15:30 Europe/Paris Øl på Dyrsku’n Vi sel bongar ved inngangen til ølteltet. Vi skal sjølvsagt også ha ølsmakingar og sal av ølsnacks! Påmelding til ølsmaking gjer du i kassa i ølteltet. Det er 50 plassar, billettar seljast i ølteltet og dei koster 250,-. Så her gjeld det å vera fyrstemann til mølla!  Program Fredag 10 – 20 16.00 -16.45 Heilnorske tradisjonar og ingredienser i handverksøl. Foredrag om humle og kveik ved Kåre Froland fra Fletre Humlehage. 18.00 - 19.00 Ølsmaking ved Nøgne Ø Laurdag 10 – 20 14.00 - 15.00 Ølsmaking ved Fjellbryggeriet 16.00 - 17.00 Ølsmaking ved Valdres Gardsbryggeri 18.00 - 19.00 Akevittsmaking ved Svein Jæger Hansen - årets reinkokk Sundag 12.00 - 13.00 Foredrag med smaksprøver om gardsøl, kveik og tradisjonsbrygging i Setesdal ved Torkjel Austad. 14.00 - 14.30 Foredrag om forskningsprosjektet Norsk malt, humle og urter – Smaken av norsk øl ved Mette Thomsen fra NIBIO. 15.00 - 15.30 Foredrag om den norske ølbølga ved Hege Ramseng fra Bryggeri og Drikkevareforeningen. I tillegg blir det demonstrasjon av brygging av gardsøl - maltøl på gamalt tradisjonelt vis, eit ekte norsk tradisjonsøl med Aslak Slettemeås frå Morgedal I Husflidshallen (hall B) vil Bærum ølhøneforening demonstrere ølhønemaking  Velkomen til Dyrsku`n 2017 Billettprisar og meir informasjon om øvrige aktivitetar på Dyrsku`n finn du på www.dyrskun.no Seljord, Norway DD/MM/YYYY

Vi sel bongar ved inngangen til ølteltet. Vi skal sjølvsagt også ha ølsmakingar og sal av ølsnacks! Påmelding til ølsmaking gjer du i kassa i ølteltet. Det er 50 plassar, billettar seljast i ølteltet og dei koster 250,-. Så her gjeld det å vera fyrstemann til mølla! 

Program

Fredag 10 – 20

16.00 -16.45 Heilnorske tradisjonar og ingredienser i handverksøl. Foredrag om humle og kveik ved Kåre Froland fra Fletre Humlehage.

18.00 – 19.00 Ølsmaking ved Nøgne Ø

Laurdag 10 – 20

14.00 – 15.00 Ølsmaking ved Fjellbryggeriet

16.00 – 17.00 Ølsmaking ved Valdres Gardsbryggeri

18.00 – 19.00 Akevittsmaking ved Svein Jæger Hansen – årets reinkokk

Sundag

12.00 – 13.00 Foredrag med smaksprøver om gardsøl, kveik og tradisjonsbrygging i Setesdal ved Torkjel Austad.

14.00 – 14.30 Foredrag om forskningsprosjektet Norsk malt, humle og urter – Smaken av norsk øl ved Mette Thomsen fra NIBIO.

15.00 – 15.30 Foredrag om den norske ølbølga ved Hege Ramseng fra Bryggeri og Drikkevareforeningen.

I tillegg blir det demonstrasjon av brygging av gardsøl – maltøl på gamalt tradisjonelt vis, eit ekte norsk tradisjonsøl med Aslak Slettemeås frå Morgedal

I Husflidshallen (hall B) vil Bærum ølhøneforening demonstrere ølhønemaking 

Velkomen til Dyrsku`n 2017

Billettprisar og meir informasjon om øvrige aktivitetar på Dyrsku`n finn du på www.dyrskun.no

Arrangementsside  Kjøp billetter