Velkommen til Ølportalen!

Velkommen til Ølportalen!

Da kan vi endelig ønske velkommen til Ølportalen. Norges første nettsted dedikert til ølnyheter. Vi skal bestrebe oss på å gi deg alt av store og små nyheter om øl og håper vi kan bidra med nyttige og interessante artikler.

¯P2

Selv om vi seks som står bak Ølportalen alle er ølbloggere vil ikke Ølportalen være noen ølblogg. Her vil du bare unntaksvis finne omtaler av enkeltøl, da spesielt i forbindelse med nylanseringer. I tillegg til nyhetsstoff vil vi lage bryggerireportasjer, fakta-artikler om øl og intervjuer med bransjefolk og ølglade mennesker. Vi håper vi kan tilby noe for enhver smak og gleder oss til å gjøre Ølportalen leseverdig og interessant.

Frem til vi får bygget opp en artikkeldatabase her vil det naturlig nok ikke være så mye innhold på Ølportalen, men vi satser som nevnt på å publisere nyheter og artikler daglig, så bokmerk Ølportalen først som sist!

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger på Ølportalen. Legg gjerne inn kommentarer i kommentarfeltene eller send oss en epost på tips@olportalen.no!

Vis 2 kommentarer

  1. Godt nytt år og gratulerer med ny site 😉

  2. Flott tiltak! Gleder meg til å følge dere videre! 🙂

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.