«Mandag i Annen» på Cardinal

«Mandag i Annen» på Cardinal

Cardinal

Cardinal_Nettlogo_STOR200Cardinal Pub & Bar i Stavanger starter opp igjen med «Mandag i Annen», 14. januar kl 19:00 presis.

Fremmøte er i baren i annen etasje, og arrangementet forsetter annenhver mandag hvis ikke annet er publisert. Sigmund Melberg presenterer godt øl, som det selvsagt også blir anleding til å smake på. Det hender også rett som det er at mer eller mindre kjente bryggere dukker opp for å snakke om sine produkter. På «Mandag i Annen» treffer man hjemmebryggere, ratere, bransjefolk og ikke minst en del folk som bare er glade i øl. Og det siste er alt som kreves for å bli tatt inn i varmen. Arrangementet har egen Facebookgruppe og kan lett følges der. Vi har vært med på dette og anbefaler dere å melde dere på om dere er i Stavanger en mandag det arrangeres.

Cardinal

Skriv en kommentar