Alehunt -jakter på godt øl

Nettstedet alehunt.com har bare vært aktivt i et snaut år, men dette er en tjeneste som har et stort potensiale for oss som er litt over gjennomsnittet interessert i øl. Her kan du nemlig få en rask og grei oversikt over øl som finnes på kran og flaske på puber i hele Norge, og også enkelte steder i utlandet.

Dette norskutviklede nettstedet gir deg svar etter kun et par tastetrykk. Dersom du lurer på hvor du finner f.eks Ægir Ratatosk på fat i Bergen, så gir Alehunt deg svaret. Mange puber er flinke til å holde sitt ølutvalg oppdatert på nettstedet, men vi håper de blir enda flinkere. Dette er nemlig et helt uvurderlig verktøy når du er på øljakt!

Alehunt har også en app som du kan bruke når du er på farten. Du finner den ikke i app Store, men dersom du går til www.alehunt.com på din mobil, vil du få mobilversjonen av nettsiden som fungerer akkurat som en app. Alehunt.com oppdateres kontinuerlig både med innhold og funksjoner

alehunt

Skriv en kommentar