Hva skjer på Ølportalen?

Ølportalen har ting på gang!

Hva skjer på Ølportalen?

Vi tenkte å dele noen av fremtidsplanene for Ølportalen med dere. Etter snaut to ukers drift er vi godt fornøyd med hva vi har fått til så langt. Vi trenger nok enda litt tid før vi finner den riktige formen på Ølportalen, men vi registrerer med glede at vi allerede nå har fått en stor leserskare. Det inspirerer oss veldig!

Våre største utfordring er layout og utforming av de praktiske funksjonene på siden, og her har vår Webmaster Ove gjort en fantastisk jobb så langt! Nettstedet er under kontinuerlig utvikling og her er noen av funksjonene som vil dukke opp på Ølportalen i løpet av nærmeste fremtid:

Gjesteskribenter

Vi vil nå åpne for at gjesteskribenter kan komme med sin mening om øl, ølpolitikk, ølbransjen eller et annet tema som omhandler øl. Dette vil være i form av kronikker og leserinnlegg med egne meninger og utspill, altså ikke redaksjonelle nyheter eller artikler. Har du noe på hjertet tar vi gjerne imot dine synspunkter på mening@olportalen.no

Forum

Vi planlegger et forum på olportalen.no, og vårt mål er å lage et møtested for hele ølnorge, der ølinteresserte kan diskutere alt som har med øl å gjøre.

Artikkelserier

Vi har allerede presentert et par artikkelserier («Hva finnes av øl på -….»  og «Øl med en kjendis»). Nye artikkelserier blir «Månedens bryggeri», «Månedens ølblogg», «Ølentusiastene», «Hjemmebryggerne», «Ølets historie» samt Intervjuer med sentrale personer i bryggeribransjen.

Utover dette har vi endel løse planer som vi vil komme tilbake til etterhvert.

Vi håper du fortsetter å lese Ølportalen, og dersom du har tips til noe vi bør skrive om, kan du sende oss en epost : tips@olportalen.no

 

oliver+bloggere_

Ølportalens skribenter med «bransjefolk»

Vis kommentar

  1. Gratulerer med en flott start!

    Mye interessant lesestoff. Har ingen konkrete innspill, bortsett fra at jeg synes det høres veldig interessant ut med artikkelserie om hjemmebryggere. Om dere får besøke kommersielle mikrobryggerier og kan skrive (og eventuelt ha billedserier) konkret om utstyr, bryggeprosesser, kapasiteter, oppskrifter o.l. hos dem, så er det superinteressant lesning for oss hjemmebryggere!

    Lykke til i fortsettelsen!

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.