Galaxy IPA

Galaxy IPA

Etter at Mike Murphy kom til Lervig Aktiebryggeri har vi stadig fått presentert spennende nyheter og nå er en ny på vei.

Galaxy IPA er tappet på flasker og klar for utsending. Lervig håper at den vil være tilgjengelig på Vinmonopolet fra mars og siden det er snakk om en IPA deler vi det håpet. For utelivsbransjen er den tilgjengelig allerede. Galaxy har hentet navnet sitt fra humlens som er brukt. Humlen Galaxy dyrkes i Australia og er et forholdsvis nytt bekjentskap for de fleste norske og europeiske øldrikkere. Det er også første gang Mike bruker denne humlen.

Galaxy, som har en ABV på 6,5 og en IBU på 100, kom til for å komplettere Lervigs utvalg med en godt humlet IPA, som er litt mindre alkoholsterk enn deres Rye IPA og Mike har tatt utgangspunkt i ølet han brygget til feiringen av sin egen førtiårsdag: Hoppy Birthday.

Mike Murphy er en travel mann og den eneste kommentaren vi fikk før han kastet seg på et fly til USA var: I’m happy with the Galaxy.

Lervig-Galaxy-IPA-Etikett

 

Skriv en kommentar