Kvinnene inntar Flåm

Nå er det slutt på mannsdominansen hos Ægir Bryggeri

Kvinnene inntar Flåm

Ægir har frem til siste halvdel av 2012 vært totalt mannsdominert, men det har nå blitt en endring på dette. Elizabeth «Liz» Healy begynte som brygger i oktober. Hun bringer med seg lang erfaring fra Heineken i England der hun jobbet som skiftleder. Hun har utdannelse innen mikrobiologi og ikke overraskende en Master i brygging/destillering fra Heriot-Watt. I tillegg har italienske Anna Vignoli  begynt som brygger hos Ægir etter en tid hos Nøgne Ø. Hun har tidligere vært innom Ticino Brewing Company i Sveits.

Til å styre alt som har med vareflyt å gjøre har de fått inn islandske Brynja Sassoon. Ettersom tidligere sjefsbrygger Dave Gardonio har forlatt Flåm til fordel for kjærligheten og sjefsbryggerjobb hos Crowbar og Bryggeri har sogningen Vegard Bratteteig fått opprykk til sjefsbrygger. Og for å sikre det internasjonale miljøet har polakken Piotr Stepien kommet inn for å ta hpnd om vedlikehold, reperasjon og renhold. Gründer Evan Lewis har tatt tittelen Dagleg Leiar og konsentrer seg om å reise rundt og ta i mot priser 😉

Ægir_Crew_01.2013

Bakfra: Vegard Bratteteig, sjefsbrygger, Piotr Stepien, altmuligmann , Brynja, Sassoon, logistikksjef,
Anna Vignoli, brygger, Elizabeth Healy, brygger og til venstre gubben sjølv Evan Lewis.

Skriv en kommentar