Smaksfestivalen BEER13 tar form

Ølimportøren Beer Enthusiast inviterer til en spennende smaksfestival!

Smaksfestivalen BEER13 tar form

18. og 19. april er det duket for smaksfest på Fabrikken i Oslo, med håndverk i fokus. Øl, sider, sake og mat er bare noe av det som vil serveres når BEER13 går av stabelen. Bryggere fra fjernt og nært har meldt sin ankomst, og det meldes også om at sakemestere vil komme til Oslo. Mandag 21. januar åpner billettsalget til en av vårens smakshøydepunkt.
BEER13 har satt seg som mål å bli en feiring av smaker, med fokus på håndverksøl fra fjernt og nært. Sjelden vil det samles så mange gode bryggere under samme tak, som under BEER13. Festivalen vil ha et høyt faglig nivå; fagsmakinger, masterclasses og foredrag er bare noe av det som vil være inkludert i inngangsbilletten.

Det er pr i dag bekreftet 12 bryggerier til festivalen, med blant annet Baladin, Kinn Bryggeri, St Austell og Nøgne Ø som noen av de deltagerne. I tillegg har flere norske gårdsbryggerier meldt sin interesse, noe som gjør det mulig å få smakt også norske øl som sjelden er å få tak i.
Det er ikke bare øl som vil være i fokus i april, men også sider og sake vil være ting som man kan få pirre sine smaksløker med. Det vil komme japanske sakemakere som vil lære bort kunnskapen om en av verdens mest eksotiske drikker. Mat er også et viktig element av festivalen, og det er noen av de beste ølrestaurantene i landet som vil stå bak maten.

Mandag 21. januar klokken 09.00 åpner billettsalget for festivalen på Billettservice.no.
Det vil være fast pris på 400,- pr billett + billettavgift, og det inkluderer inngang til festivalen, 10 smaksbrikker à 2 dl, 3 masterclasses og mer. Det er meget begrenset med billetter tilgjengelig, og det vil være fordelaktig for intereserte å ikke vente for lenge med bestillingen.

Teksten er en pressemelding fra Beer Enthusiast

BELogo

Skriv en kommentar