The Whiskybar utvider ølutvalget

The Whiskybar har ikke bare mye whisky. Nå øker ølutvalget deres betydelig.

The Whiskybar utvider ølutvalget

Siden The Whiskybar i Oslo åpnet sine dører i mai 2010 har øl hatt en viktig rolle i tillegg til den overbevisende samlingen av whisky. Nå øker baren sitt utvalg av fatøl betraktelig. Syv nye linjer er allerede satt opp, og i løpet av de neste ukene kommer det tre linjer til. Baren vil da få totalt 17 linjer til fatøl. Det er nær en tredobling fra åpningen i 2010.

– Fatølet selger godt, og det har det gjort hele tiden, forteller daglig leder Eirik Jakobsen. – Folk er nysgjerrige på øl og ønsker å prøve noe nytt, sier Jakobsen. Han spent på hvordan det vil gå med økningen. – Vi er en liten bar, men det er en stor interesse for øl, forteller han. Av nye øl kommer nå blant annet Kentucky Bourbon Barrel Aged Ale, Meantime Pale Ale, Brooklyn Lager, Grimbergen og Kronenbourg Blanc. The Whiskybar får også to øl fra Svanke Bryghus på fat; Udødelig Hest og In Your Pale Face. Utvalget vil rotere på fire av de nye linjene.

Også nabobaren Dubliner får et utvidet utvalg, da de nye linjene vil deles mellom barene. Unntaket er øl fra Ægir og Haandbryggeriet som kun vil være tilgjengelig i whiskybaren.

Hovedfokuset til The Whiskybar vil fortsatt være på whisky. Men Jakobsen mener øl og whisky går godt sammen. Det er allerede en link mellom utvalget av øl og whisky. – Vi tar kun inn øl som vil gå godt sammen med whisky. Her vil du ikke finne surøl. Vi fokuserer på godt overgjæret øl, gjerne i britisk og amerikansk stil, forteller Jakobsen.

OP0093

Skriv en kommentar