Dark Horizon 4 på vei!

Dark Horizon er et av flere ekstremøl som brygges på Nøgne Ø. Nå kommer det en ny versjon.

Dark Horizon 4 på vei!

Nøgne Ø Dark Horizon 4 er på trappene fra Nøgne Ø. Den 4 utgaven er, som de foregående, brygget med muscovadosukker og tilsatt kaffe. DH4 havnet på 16% alkohol og vi kan som vanlig vente oss en kraftig, fyldig og silkemyk Imperial Stout fra det kompromissløse bryggeriet. Etiketten er denne gangen utformet med norrønne bokstavtyper. Komplett umulig å lese for de fleste. Kompromissløst som alltid…

 

Det går livlig for seg når øl på 16% skal gjæres. Her fyller gjæren 2x 30 liters plastdunker og det meste av gulvet på bryggeriet. -"Det nytter ikke å begynne å vaske før den har gjæret fra seg", sier daglig leder Tore Nybø.

Det går livlig for seg når øl på 16% skal gjæres. Her bobler det over og gjæren fyller to 30 liters plastdunker og det meste av gulvet på bryggeriet. -«Det nytter ikke å begynne å vaske før den har gjæret fra seg», sier daglig leder Tore Nybø.

Skjermbilde 2013-01-20 kl. 11.48.47

Vis kommentar

  1. Når kan denne forventes på polet?

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.