Carlsberg satser på Cider i England

Carlsberg satser på Cider i England

Carlsberg vil fra mars satse på cider i det engelske pub og bar-markedet. Dette dreier seg om deres Somersby Cider. Den har vært tilgjengelig i dagligvareforretninger i snart et år og responsen har vært god. Nytt for Somersby vil være at den nå også blir tilgjengelig på kran. Egne glass sendes selvsagt også ut til pubene og ikke overraskene blir en storstilt reklamekampanje lansert.

Vi antar at denne satsingen har sammenheng med at det nå er flere briter som svarer at de drikker cider enn det er som svarer at de drikker lager. Dette må ikke forveksles med hvor mye som drikkes. Her ligger fortsatt lager langt foran. Et lagersalg som forøvrig stadig er dalende sammen med salg av annen alkoholholdig drikke. En annen faktor er at at cider er lettere beskattett enn øl og dermed kommer bedre ut i kampen om spesielt den yngste kundegruppen.

Vis kommentar

  1. Blir spennende å se hvordan dette søt-klisset, beregnet på fjortis-fyll, blir mottatt i et land med lange tradisjoner inne brygging av ekte cider.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.