Vinn billetter til Haand Ølfestival

Ølportalen skal være det naturlige stedet for nyheter om alt som er relatert til øl, men også et nettsted for samfunnsengasjerte ølhunder.

Vinn billetter til Haand Ølfestival

Nå kårer vi de beste debattinnleggene om ølkultur og -politikk. Vinnerne får billetter til Haand Ølfestival 2013!

Har du tanker om utviklingen i bryggebransjen, fremveksten av hjemmebryggekulturen, alkohollovens magiske grense på 4,7 eller andre tema som du vil dele med andre? Send ditt bidrag til debattkonkurranse@olportalen.no innen 27. februar. De to beste bidragene blir publisert på Ølportalen 1. mars 2013 og forfatterne vil motta hver sin billett til Haand Ølfestival 2013. Du må oppgi fullt navn for å delta i konkurransen.

Ølportalen forbeholder seg retten til å forkorte innlegg som publiseres. Innlegg vil bli publisert med fullt navn.

haand

Vis kommentar

  1. Når får vi (som bur i Sverige) Oppleve Haandbryggeriets sine öl på nokon Festival? foreksempel den som arrangeres i Göteborg den 12-13 april?? Vi har alfor lite Norske Öl, som er representert på Systembolaget i Sverige!! I dag har vi Nögne Ö, Lervig, og Aass, Som represntanter for Norge! Nå e de på tide med Haandbryggeriets inntog i Sverige!!!!
    Mvh
    Roger Furseth
    Som fårtiden ikkje har nokon e-post adresse!!(den som eg har lagt opp, er fortiden ugyldig, la den inn for å registrere mitt innlegg) Men eg leser öl portalen!

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.