Temaaften på Kleivstua

Temaaften på Kleivstua

Øl og mat med Gustav Gustav Jørgensen

Kleivstua Hotel ved Sundvollen. Fredag 1. mars 2013 kl. 19:30

VGs faste ølanmelder, Gustav Jørgensen, har i en årrekke skrevet om øl for diverse magasiner og tidsskrifter, samt vært aktiv som leder av ølsmakinger, kåsør og underholder med øl som tema. Dommer i diverse avisers juleølkonkurranser, i tillegg til større internasjonale konkurranser i ølbrygging, så som International Beer Challenge i London. Forfatter av boken «Verdens klassiske øltyper» (Bibere Forlag 2009). Gustav er dessuten første nordmann som har blitt opptatt i British Guild of Beer Writers.

Foredrag av Gustav Jørgensen med smak av 4 forskjellige øltyper underveis i foredraget, med påfølgende 3 retters middag servert med 1 glass øl til hver rett.

Påmelding på booking@kleivstua.no eller 32161400

Skriv en kommentar