Tranen gjenåpner

Gamle, ærverdige Tranen gjenåpner etter solid oppussing.

Tranen gjenåpner

Foto: http://www.facebook.com/tranenoslo

Etter å ha vært stengt i litt over et år for oppussing, gjenåpner i dag den historiske puben Tranen ved Alexander Kiellands plass, ifølge Osloby.no.. Tranen åpnet første gang i 1920-årene og ifølge en av de nye eierne, Eirik Sevaldsen, er lokalene nå pusset opp for fleremillioner kroner.

Gamle, originale dører, vareheiser og vegger har kommet frem etter at gips og rot er fjernet, og klokken 16 i morgen er det klart for gjenåpning av den gamle storheten.

På middagsmenyen står solid kost, slik som komle og bacalao. I tillegg blir det frokostservering fra klokken 7 om morgenen, cocktailbar, bakeriutsalg, kaffebar og københavnsk mikrobrygg i ølkranene, ifølge osloby.no.

tranen2

Skriv en kommentar