Boulevard Brewing i Norge!

Boulevard Brewing i Norge!

Bully Porter er et av ølene som snart blir tilgjengelig i Norge.

Boulevard Brewing Co som ble startet opp i 1989 er Missouris nest største bryggeri (Ja, Anheuser Bush holder også til i Missouri). Boulevard Brewing Co har hittil kun vært solgt i USA, ettersom de rett og slett ikke hatt kapasitet til å supplere andre markeder. Nå brygger de heldigvis nok øl, og Norge og Sverige er de første landene utenfor USA som har fått importere øl fra Boulevard. Bryggeriet regnes forøvrig blant de 25 beste bryggeriene i USA. Ølportalen fikk smake på deres Porter, Pale Ale, IPA og Farmhouse Ale under messen «Vinfeber» i Oslo nylig. Alle solide øl med tydelige smaksprofiler!

Vis kommentar

  1. Morsomt at polet og systembolaget tar nogenlunde det samme for enkelte av Boulevard-produktene, f.eks Tank 7:

    Boulevard Tank 7 Farmhouse Ale Smokestack Series:
    Vinmonopolet:NOK 139,90
    Systembolaget: SEK 149,00

    (For ordens skyld, begge er på 0,75L)

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.