Beermakers dinner med Malmgården Panimo

Beermakers dinner med Malmgården Panimo

Malmgård er i finsk sammenheng en gård med en unik historie som skriver seg tilbake til 1614 – og drives i dag av 12. generasjon i Creutz-slekten, Greve Johan Creutz. Historien begynner egentlig i 1606 da kong Karl IX gav Catharina Hess von Wichdorff, krigsenke, noen eiendommer i Pernå som kompensasjon for at hennes manns dødsfall. Da hun senere giftet seg med Ernst (Larsson) Creutz ble disse overført på han.

Malmgård har spesialisert seg på økologisk jordbruk på sine 500 hektar åkrer, produserer elektrisitet fra kraftverk i gen foss, og driver i tillegg til ølproduksjon med turisme og skogbruk.

Gårdsbryggeriet benytter seg av korn fra egen åker og friskt vann fra gården, deres øl brygges uten tilsetningsstoffer og filtrering – og er et genuint håndverk som tilberedes i 2000 liters satser med nøye utvalgte humlearter. Dette danner grunnstammen i ølene.

I sortimentet har de to produktfamilier; Malmgård og Huvila. I Malmgård-serien spiller gårdens korn en sentral rolle, mens Huvila-produktenes tema og karakter ligger i mere dristige og kraftfulle smaksopplevelser. Du vil i sortimentet finne smaker for alle ganer og anledninger; en tørsteslukker, til maten, eller en øl til å dele i godt selskap.

Akersberget/Ølakademiet ønsker deg og Malmgård hjertelig velkommen til Beermaker’s Dinner 28. februar 2013. Denne kvelden serveres øl fra Malmgård til alle fem rettene, og øl fra bryggeriet er også viktig ingrediens i alle fem retter.

Tid – Torsdag 28 februar 2013, fra kl. 1800 – 2300.
Adresse – Akersberget Restaurant, Maridalsveien 22, 0175 OSLO (nær Telthusbakken, Kubaparken).
Pris – Kr. 1070,- pr. person. Prisen inkluderer aperitiff, 5-retters meny, øl til alle retter og kaff

Arrangementet har 55 plasser.
For grupper vennligst ta kontakt med oss på telefon mellom kl. 0900-1600 mandag til fredag.

Ølakademiet arrangerer Beermakers Dinner hver måned, få med deg de gode ølopplevelsene!

Påmelding: ØLAKADEMIET – Telefon 22 20 94 95 – post@ol-akademiet.no

Beermakers Dinner på Akersberget i tiden som kommer:

  • 25.april Bristol Beer Factory
  • 16.mai St. Feuillien
  • 6.juni Nøgne Ø

logomalmgard

Skriv en kommentar