Ølakademiet 5 år!

Ølakademiet 5 år!

Siden 2008 har Ølakademiet med entusiasme, humor og historiefortellinger vært med på å sette norsk ølkultur i fokus. Utviklingen siden den gang har vært formidabel på flere måter:

Ølakademiet har gått fra å være to nerder med øl som hobby til å ha 8.500 personer på kurs i 2012. De har ved inngangen til 2013 syv entusiastiske ølguider, og jobber med å få ansatt flere. Øl har blitt trendy, og nye norske håndverksbryggerier etableres i høyt tempo.

I forbindelse med 5-års jubileet vil Ølakademiet feire gjennom hele året. Det først arrangementet blir en 4-retters jubilemsmeny på Akersberget Restaurant som de tilbyr sine abonnenter til spesialpris! For å motta dette og andre jubileumstilbud kan du registrere deg som mottaker av Ølakademiets nyhetsbrev her.

Ølportalen gratulerer Ølakademiet med 5 år i ølets tjeneste!

olakademietlogo

Skriv en kommentar