Lervig Brewers Reserve Barley Wine Aged in Bourbon Barrels

Ny øl fra Lervig i serien Brewers Reserve

Lervig Brewers Reserve Barley Wine Aged in Bourbon Barrels

Om tittelen er helt korekt er vi ikke sikre på, men det er i alle fall slik vi har hørt rykter om at den blir og når vi først hadde hørt ryktene måtte vi selvsagt sjekke dem ut.

Vi fant ut at det dreier seg om Lervigs andre runde med Barley Wine. Denne ble brygget i juli 2011, har en ABV på 13% og har, som tittelen beskriver,vært lagret på bourbon fat og er nå klar på flasker. Det vil si 1600 liter er klar på flaske og litt er klart på fat. En liten fugl vi med hell har trodd på tidligere forteller at noen av fatene kommer til å dukke opp på CBC i København.

Lervig-Barley-Wine-Fatlagret

Når flaskene blir tilgjengelige på Vinmonopolet er ikke avklart, men håpet er i løpet av mai. Nervøsiteten på dette området er ikke så stor hos Lervig for om de trekker for langt ut i tid har de stor interesser fra utlandet.

Vis kommentar

  1. actually it will hit the poleet in march… I hope you find it! I am quite proud of this one

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.