Anheuser-Busch jukser ikke med alkoholprosenten

White Labs har testet tre av A-B sine øl og resultatene går i bryggerigigantens favør.

Anheuser-Busch jukser ikke med alkoholprosenten

Ølportalen skrev tidligere denne uken om at Anheuser-Busch ble saksøkt av en gruppe mennesker som mener at A-B bevisst vanner ut ølet sitt og at ølet på boksene/flaskene deres har en lavere alkoholprosent enn det selskapet oppgir på pakningen.

Nå har NPR (National Public Radio) gått saksøkernes argument i sømmene. De leide inn White Labs til å teste alkoholprosenten i tre øl som Anheuser-Busch produserer for å sjekke riktigheten av saksøkernes påstand. De tre ølene var Budweiser, Bud Light Lime og Michelob Ultra.

Testingen viser at A-B ikke jukser med alkoholprosenten sin, og at alkoholprosenten som er oppgitt på boksene og flaskene er den samme som ølet måler. Kara Taylor, lab-analytiker hos White Labs, er 100 % sikker på at hennes målinger er riktige og at saksøkernes argument dermed bortfaller.

Hør radiosaken fra NPR her.

Avslutningsvis et tips til saksøkerne; dere kan jo alltids saksøke A-B for å lage totalt intetsigende og smakløse øl.

Saken ble først omtalt på Beerpulse.com.

Skriv en kommentar