Dommerkurs i Bergen

Dommerkurs i Bergen

Denne helgen arrangerer NORBRYGG det lenge etterspurte dommerkurset i Bergen. 20 ølinteresserte settes på skolebenken og skal lære seg både hvordan forskjellige øltyper bør smake og hvordan de ikke bør smake. Når vi ikke skriver om dette før den helgen kurset holdes, skyldes det rett og slett at kurset var fulltegnet et par timer etter at det ble lagt ut. Dette har også ført til planer om et nytt kurs til høsten.

Ettersom Birger på Vestbrygg er en av deltagerne er det vikar og litt begrensninger på den ellers ypperlige servicen på Vestbrygg på lørdag. Vi siterer fra Vestbyggs Facebooksider:

OBS: På laurdag vil me ha ein vikar i butikken. «Sideshow Mikke» vil ta styringa denne dagen, og vil hjelpe dykk så godt som mogleg. Ein må muligens ta høgde for litt lengre tid i butikken, og det er ekstra viktig å få sendt inn kvernebestillingar dagen føre. Altså før 16.00 på fredag, ellers vil ikkje det verte kverna til laurdag.

Skriv en kommentar