Vinnere av billetter til Haand Ølfestival 2013

Vinnere av billetter til Haand Ølfestival 2013

Takk for alle innsendte bidrag til vår konkurranse om to billetter til Haand Ølfestival 2013. De to vinnerne ble Atle Frenvik Sveen og Ketil Rønning som får hver sin billett til festivalen! Ølportalen gratulerer! Vinner-debattinnleggene presenteres her på Ølportalen imorgen, lørdag, og søndag.

Dere som ikke vant behøver ikke å fortvile. Dere kan nå kjøpe billetter til festivalen her!

Vis 2 kommentarer

  1. Jippi!

    Flott start på fredagen dette, først gode nyheter her, og så ølslipp-bestilling om en halvtime!

    Takk!

    Regner med at jeg får en bekreftelse, men lurer på om premien er en eller to dager, hvis en må jeg kjøpe mer, men blir kanskje ikke utsolgt så fort som jeg tror 😉

  2. Så artig! Dette var en overraskende og meget god nyhet. Mange takk! Jeg gleder meg enormt til festivalen 🙂

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.