Det siste ølmonopolet er nedlagt

VG.NO melder at fra 1. mars er ølmonopolet i Fauske nedlagt og at det samtidig er gitt løyve for ølsalg til butikker i kommunen. Med dette er det siste av våre ølmonopol historie og det er åpnet for salg av øl i butikk i alle landets 429 kommuner. Vi gratulerer Fauske og håper at innbyggerne får et spennde utvalg i sine nærbutikker.

Vis 3 kommentarer

  1. Vi kan håpe at innbyggerne får et spennende utvalg, men med Rema, Ica Supermarked, Coop Mega og Coop Extra som butikker er det å håpe forgjeves.

    Det er sørgelig å se artikler med Fauskeværinger som uttaler at utvalget er kjempebra og at de ikke visste at det fantes så mye å velge på (dette var inne på Ica-butikken). Det de har mistet var bl.a. Focus Ølutsalg som ved mitt siste besøk hadde over 100 sorter øl, mange var de rimelig alene om blandt butikker nord for Kløfta.

  2. Det er no sal av øl i alle landets 428_ kommunar. Talet på kommunar i landet er vanskeleg, men frå 01.01.2013 gjekk Bjarkøy kommune saman med Harstad slik at talet på kommunar vart redusert frå 429 til 428 🙂

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.