Cardinal arrangerer hjemmebryggerkurs

Cardinal arrangerer hjemmebryggerkurs

Fakta

Cardinal Pub & Bar ligger midt i Stavanger sentrum. og kjent for å være det utestedet i Norge med størst og best ølutvalg.
Du kan faktisk kose deg med rundt 500 typer øl, og de setter sin ære i å ha alle øltyper tilgjengelige, så sant det lar seg gjøre.

Hjemmebrygging som hobby brer stadig mer om seg og tilbudene for dem som ønsker å prøve denne spennende hobbyen blir stadig flere. Cardinal Pub & Bar i Stavanger arrangerer nå et nytt 1-dags Hjemmebryggerkurs. Kurset avholdes søndag 7. april kl 14:00 (i baren i 2. etasje) og passer, ifølge Cardinal, for de absolutte nybegynnere, duster og kløner – samt de som allerede har prøvd seg litt på denne kjekke hobbyen (som selvsagt er aller kjekkest når det blir GODT øl ut av det).

Denne gang skal det brygges Stout, i litt mindre mengde enn forrige gang (og dermed litt mer kompakt opplegg tidsmessig, ca. 4,5 timer). Det skal særlig fokuseres på mulige «fallgruber» og feil som kan medføre et mislykket øl, og «troubleshooting» for å unngå dette. Kursledere blir også denne gang Tania Hildebrand-Habel og Andreas Habel.

Prisen blir kr 450, som også inkluderer pizza og en passe mengde maltholdige forfriskninger underveis. Billetter legges ut i forhåndssalg i puben i 1. etasje – salgsstart mandag 11. mars kl 18:00.

Se Facebooksiden for arrangementet her.

Skriv en kommentar