Møt Ølportalen på NM i Hjemmebrygging!

Interessen for hjemmebrygging har eksplodert de senere årene, og det merkes for arrangørene av NM i hjemmebrygging.

Møt Ølportalen på NM i Hjemmebrygging!

Fakta

Norbrygg er en forening for alle med interesse for hjemmebrygging i Norge. Foreningen ble formelt organisert i 1998 og er en demokratisk, fri og uavhengig organisasjon. 

Norgesmesterskapet i hjemmebrygging går av stabelen lørdag 27. april 2013 i Kanonhallen på Løren i Oslo.
Arrangementet består av finalen i flaskekonkurransen der flere hundre hjemmebryggere kjemper om å bli Norgesmester i hjemmebrygging. Vinneren vil som tidligere år få brygget ølet sitt i fullskala hos Nøgne Ø.

I tillegg er det en Publikums Favoritt-konkurranse og en etikettkonkurranse. Hovedfokuset under NM-arrangementet i Kanonhallen er Publikums Favoritt. Nærmere 80 hjemmebryggere stiller opp med sitt øl, og og som navnet tilsier er det publikum som stemmer frem vinneren i denne konkurransen.
Selve arrangementet i Kanonhallen er allerede utsolgt, men er du så heldig å ha billett vil du kunne treffe Ølportalen på en egen stand i hallen. Vi deltar i Publikums Favoritt-konkurransen bl.a med vår vestkyst-IPA på 6%.  Ølportalen har fått sponset ingredienser til sitt øl av bryggselv.no. Kom gjerne innom for en prat og en smak på vår stand!

Er du hjemmebrygger og vil prøve deg i konkurranse med andre hjemmebryggere kan du sende inn ølet ditt til påmelding i flaskekonkurransen. Registreringen gjør du her. Fristen for innsendelse er 1.april.

bryggselvlogo

Skriv en kommentar