Nyheter på Vinmonopolet, Vika

Her er en liten oppdatering til dere som frekventerer Vinmonopolet i Vika på jakt etter nyheter.

Nyheter på Vinmonopolet, Vika

Fra Nøgne Ø er nå følgende øl tilgjengelig: Roasted Pepper Ale, Python Pilsner og Citrus Hystrix IPA. Fra Haandbryggeriet: Røyk Uten Ild, Costa Rica, den nye Belgian Pale Ale og et svært begrenset parti med fatlagret Odins Tipple som straks blir tilgjengelige.
Fra Lervig er nå Lervig/Mikkeller Imperial IPA tilgjengelig og Lervig Barley Wine er på vei inn. Av andre nyheter kan nevnes Founders Porter (i små flasker), Evil Twin Molotov Cocktail og Evil Twin Kiwi Imperial Pils.

I tillegg er det kommet inn mange nyheter fra De Molen og et gjensyn med Stone Imperial Stout, Stone Old Guardian og et lite parti Ægir Lynchburg Natt.
Som om ikke det var nok er nå Mikkeller Big Worse Cognac edition og Mikkeller Black Buffalo Trace Imperial Stout også i hyllene.

Vis 4 kommentarer

  1. Krysser fingrene for at spesialutvalget kommer på nettbutikken en eller annen gang i fremtiden. Vondt å lese om sånne perler når man bor for langt unna til å noen gang få mulighet til å sikre seg noen flasker.

  2. Er varene å finne i butikken på Vika nå, eller er det noe som ankommer om kort tid?

    1. Var der for ca. en time siden. Da så jeg mesteparten av det som står her.

  3. Kjenner jeg blir inni beinmargen provosert av en slik forskjellsbehandling. En ting er at jeg under folk i Oslo dette, og at jeg har forståelse for at det ikke er slike kvanta at man kan sende landet rundt, men pokker heller! Skal banne på at hadde polet fått tak i noen Westervleten 12 hadde disse havnet på Vika..

    (dog, jeg har vel spredd endel agg om dette før..)

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.