Venner av Nøgne Ø 10 år!

Mange er blitt inspirert av Nøgne Ø på flere måter gjennom de årene de har holdt på, ikke minst venneforeningen Venner av Nøgne Ø som i år fyller 10 år!

Venner av Nøgne Ø 10 år!

Fakta

Venner av Nøgne Ø (VANØ) er som navnet sier en venneforening for et spennende mikrobryggeri som startet opp i Grimstad våren 2003. De er en frittstående forening uten noen kommersielle eller forpliktende forbindelser til selve bryggeriet, men ønsker å være et bindeledd for personer med interesse for ølet som brygges der.

Foreningen ønsker ikke å være tilhengere av bare ett bryggeri, men Nøgne Ø representerer et så positivt steg i riktig retning at navnevalget var lett. Medlemskap i foreningen koster kr 100 per kalenderår som betales til konto 3000.16.53004

10-årsjubiléet skal altså behørig feires på bryggeriet den 1.juni. Nevnte inspirasjon blir noe av temaet for hva som skal skje denne dagen og venneforeningen har lagt opp et spennende program. Alle som jobber på bryggeriet er invitert som æresgjester og selve festen vil holdes i en relativt intim ramme med et tak på 80 gjester alt i alt. Det vil serveres god mat og drikke fra bryggeriet og det vil være en egen bar hvor utvalgte hjemmebryggere vil presentere et variert utvalg av øl. Maten står noen av gründerne fra Bakgården og Måltid i Agder for, og de har lovet å servere ølinspirert mat. På scenen kommer et ølinteressert band av høy standard som tar turen fra Vestlandet.

Programmet er som følger:

  • 15.00 Ankomst
  • 18.00 Servering av mat
  • 20.00 Konsert
  • 23.00 Avslutning

Prisen for deltagelse er kr 450,- og inkluderer mat med drikke til samt smaksprøver fra hjemmebryggere.

For de som synes dette høres interessant ut må vi dessverre meddele at arrangementet for lengst er utsolgt. Det skjedde i løpet av noen snaue timer… Ølportalen anbefaler varmt et medlemskap i venneforeningen. Da får du oppdatert informasjon om lignende og andre arrangementer som avholdes.

Sjefsbrygger Kjetil Jikiun skjenker øl under et tidligere arrangement på Nøgne Ø

Sjefsbrygger Kjetil Jikiun skjenker øl under et tidligere arrangement på Nøgne Ø

Skriv en kommentar