Ukens anbefalte øl – Kinn Vestkyst

Hver fredag legger Ølportalen ut "Ukens anbefalte" hvor vi tipser deg om et godt øl du bør prøve så snart du kan.

Ukens anbefalte øl – Kinn Vestkyst

Det nærmer se påske med stormskritt, og nordmenn valfarter til fjells. Hvorfor ikke ta med seg en nydelig «flerbruks»-IPA til fjellet? Kinn Vestkyst er en nydelig balansert IPA som passer både til kos i solveggen, inne foran peisen eller kanskje aller best, til det tradisjonsrike måltidet – påskelammet.

kinnvestkyst

Ølet har et fint tykt skum og er mørk, og litt grumsete i fargen. Nydelig aroma av humle og litt karamell. Når du drikker Vestkyst, så får du litt sødme i smaken pga av karamellmalt, og til slutt får du en nydelig bitterhet som varer lenge.

Helt klart et øl man bør ta med seg, og drikke med andakt.

9206701 Kinn Vestkyst Indiaøl; kr 99.90 finner du på følgende pol i Norge

Skriv en kommentar