Grünerløkka Brygghus har kjøpt bryggeri

Etter mange utsettelser har endelig Grünerløkka Brygghus kjøpt seg bryggeri til egen produksjon av øl.

Grünerløkka Brygghus har kjøpt bryggeri

De har tatt over det gamle testbryggeriet til Lervig, som har en bryggekapasitet på ca 700 liter. Dette systemet skal etter planen settes opp i bakgården til Villa Import, som er importfirmaet til Jan Vardøen som er medeier i Grünerløkka Brygghus. Dette er også hvor Grünerløkka Mat- og Mikrobryggfestival avholdes hvert år. Siden oppstarten i 2010 har flere kjente, norske bryggerier laget husøl til dem, som f.eks Kjell Pop Single Hop og Løkka Haust fra henholdsvis Nøgne Ø og Kinn Bryggeri.

Går alt etter planen håper Grünerløkka Brygghus å komme igang med brygging allerede i juni. Da kan vi forvente ferskt, husbrygget øl på kranene i brygghuset på sensommeren!

vardøenbryggeri

Jan Vardøen (nr.3 fra venstre) har kjøpt bryggeri til Grünerløkka Brygghus

Skriv en kommentar