Garrett Oliver til Trondheim og Stavanger

Den legendariske bryggerimesteren fra Brooklyn Brewery kommer nok en gang tilbake til Norge.

Garrett Oliver til Trondheim og Stavanger

Denne gangen legger han turen til Trondheim fra 28.-30.april, og rekker også en snartur innom Stavanger før han vender tilbake til bryggepannene i New York. Dette kan Sigrid Strætkvern hos Ringnes fortelle oss.

Garrett Oliver er også kjent som redaktør av Oxford Companion to Beer og han har skrevet en rekke andre bøker om øl. Han har vært dommer i The Great American Beer Festival i mange år og er kjent for sine utallige samarbeidsbrygg, senest med Ringnes med ølet Imperial Polaris. Garrett Oliver har tidligere besøkt Oslo to ganger, og denne gangen er det endelig Trondheim og Stavanger som står for tur.

Sigrid Strætkvern forteller videre at det i Stavanger blir mulighet for smaking på Cardinal 1. mai. Programmet i Trondheim er også i ferd med å falle på plass. Her kan Kristian Berger hos Ringnes E.C. Dahls Bryggeri fortelle at det blir to arrangementer på to av byens aller beste restauranter, Credo og To Rom og Kjøkken. Han forteller at det vil bli to ulike settinger der fellesnevneren blir formidlingen av matølet som Brooklyn Brewery brygger.

«Brooklyn brygger mange komplekse brygg som i møte med en god kokk kan oppnå de helt store matcher mellom øl og mat. Mitt stalltips blir derfor å prøve å få seg billetter til begge arrangementene. De kommer til å bli veldig forskjellige«, sier Kristian Berger.

I tillegg jobbes det med å få til en ølsmaking på Den Gode Nabo, men dette er ikke bekreftet enda.

Da er det bare å sette av datoene sist i april. Vi gleder oss!

Garrett Oliver

Garrett Oliver

Skriv en kommentar