Ny skribent på Ølportalen!

Med alt som skjer i ølbransjen har Ølportalen mer enn nok å skrive om. Faktisk så mye at vi ikke rekker over alt. Derfor har vi nå utvidet staben med nok en dyktig skribent.

Ny skribent på Ølportalen!

Vårt nye redaksjonsmedlem heter Håvar Sesseng, og er et barn av tidlig 80-tall. Han har en brennende interesse for både store og små ting som rører seg i ølbransjen, og har etter flere års prøving og feiling også blitt en middels habil hjemmebrygger. Kjelleren til Håvar har en god overrepresentasjon av mørkt øl og surøl, og blant favorittene finner vi både Mikkellers Beer Geek Breakfast og 3 Fonteinens Armand & Tommy. Håvar skriver også i rykk og napp på sin egen hjemmebryggerblogg NummerBrygg.

Vi er veldig glade for å ha Håvar på laget, og vi ønsker han og kaffekoppen hans velkommen i redaksjonen!

Vis kommentar

  1. Captain Red! Et godt valg av skribent!

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.