To nye skribenter på Ølportalen!

To nye skribenter på Ølportalen!

Dagen etter at vi har presentert Håvar Sesseng som ny skribent, presenterer vi ytterligere to nye skribenter her på Ølportalen! Erik Dahl og Stian Krog vil være velkjente navn for de som følger med på hva som skjer i ølbransjen. Erik som leder av Venner av Nøgne Ø siden oppstarten, Stian som leder av venneforeningens Bergensavdeling og ikke minst som primus motor bak Bergen Ølfestival. Begge er også kjente fjes på nettstedet Ratebeer. Stian og Erik vil ha en litt løselig tilknytning til redaksjonen og bidra med artikler og meninger med jevne mellomrom.

Ølportalen er veldig glade for å ha Erik og Stian på laget, og vi ønsker dem hjertelig velkommen som skribenter på Norges eneste nyhetsside om øl!

dahlkrog

Stian Krog og Erik Dahl

Skriv en kommentar