Dogfish Head lager øl i Sverige

Dogfish Head lager øl i Sverige

4. april kommer Sam Calagione til Sverige for å lage øl hos Nynäshamns Ångbryggeri, som ligger sør for Stockholm. Etter det Ølportalen får opplyst vil det brygges en Grog, en drikke som i Sverige tradisjonelt består av en type brennevin og en type ikke-alkoholholdig væske som f.eks juice, brus etc. Det er Dogfish Head sin samarbeidspartner Dr. Patrick McGovern som står bak oppskriften, slik han også har vært med på når andre av Dogfish Head sine øl som blant annet Namaste og Midas Touch.

Oliver Twist Bar og Restaurant har allerede annonsert at Sam kommer til deres 20 års jubileum, og han vil da kombinere dette besøket med brygging hos Nynäshamns Ångbryggeri. Nynäshamn var forøvrig deltagere på fjorårets Haand Øl-Festival, og er regnet som et av de beste håndverksbryggeriene i Sverige.

nyneshamnlogo

Skriv en kommentar