Generasjonsskifte i Aass bryggeri

Generasjonsskifte i Aass bryggeri

Ifølge en pressemelding fra Aass vil nå femte generasjon Aass lede landets eldste eksisterende bryggeri. Terje Aass, som går i sitt 71 år overlater sjefsstolen til Christian A. K. Aass.

I pressemeldingen heter det bl.a.:

«Aass Bryggeri ble etablert i 1834 og er nå inne i sitt 179. driftsår. Terje Aass leverer fra seg en bedrift i positiv utvikling, med engasjerte medarbeidere og stor tro på fremtiden. Christian A. K. Aass overtar driften av bryggeriet som 5. generasjon Aass. Ansatte i Aass Bryggeri er informert om lederskiftet i dag (22.03.13) og generasjonsskiftet ble godt mottatt.»

Bryggeri- og drikkevareforeningen skriver i en hilsen til ledelse og ansatte ved Aass Bryggeri:

«Det har vært en udelt fornøyelse å samarbeide med Terje. Han er en stor kulturpersonlighet, en bauta i norsk bryggerinæring og et klokt og varmt menneske. At han nå gir seg, i sitt 71. år, er imidlertid forståelig og vi krysser fingrene for at han snart er i gang med mikrobryggeriet sitt! Samtidig hilser vi Christian hjertelig velkommen, gratulerer med en viktig og krevende jobb og ønsker all mulig lykke til på veien. Vi ser fram til at det gode og nære samarbeidet føres videre av en ny generasjon.»

Ølportalen stiller seg bak disse lykkeønskningene.

 

Vis kommentar

  1. Vi er mange (ikke minst i D.Ø.V.)som er spent på hvordan dette vil gå og om det blir endringer, men ønsker samtidig jr lykke til!

    Aass for oss!

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.