Ølfestival på Kongsberg

I august i fjor arrangerte Opsahlgården/Christians Kjeller ølfestival på Kongsberg for første gang. I år vil de avholde en ny festival den 21. og 22. juni.

Ølfestival på Kongsberg

Restaurantsjef Mikael Rydell. Foto: Ståle Weseth

[ch_factbox title=»Kongsberg ølfestival»]
Kirkegaten 10
3603 Kongsberg

Fredag 21.juni kl.16:00 – 22:00 kr 180.-

Lørdag 22.juni 12.00-22.00 kr 200.-

[/ch_factbox]

 

Christians Kjeller i Opsahlgården ønsker velkommen til Kongsbergs andre Ølfestival for smaking og nytelse. Norges beste bryggerier og importører med egne smaksbarer vil samles på Kongsberg 21. og 22. juni. Det er separate billetter pr dag for inngang, smaksglass, 5 smaksprøver og litt musikk.

Bryggerne arrangerer også egne smakskurs etter påmelding. I tillegg kan man bestille fra Opsahlgårdens rike ølutvalg fra inn- og utland i Kjellerens ute-og innebarer. Inklusive det nye Kongsberg Pale Ale brygget på en gammel, lokal oppskrift på Schouskjellerens Mikrobryggeri.

Bryggerne vil garantert stille med noen ekstra spesialiteter denne helgen; følg med! På Opsahlgården er de spesielt gode på kombinasjoner av mat og øl, og det blir servering av god, kortreist mat til øl ute i bakgården. Eller man kan bestille a la carte inne i Opsahlgårdens 1.etasje. Alltid skreddersydde ølpakker til menyen. Bestill dine billetter på Billettservice!

Opsahlgårdens pub, Christians Kjeller har forøvrig utvidet sitt allerede imponerende sortiment. Se hele øl-listen her!

Trykk for større versjon

Trykk for større versjon

Vis 2 kommentarer

  1. Nok en «gammel oppskrift» skal frem i dagens lys… Etter min mening var ingen ting bedre før når det gjelder øl.
    Ellers ønsker jeg lykke til 🙂

  2. Ølet er nytt!

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.