Øl- og matkurs hos Apéritif
Fakta
Øl- og matkurs
Tid: Mandag 29. april 2013,
kl. 17.00 – ca. 23.30
Pris: kroner 1 850,- pr. person
Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, bygning 7, 0461 Oslo.
Apéritif arrangerer i samarbeid med Kulinarisk Akademi et nyskapende og deltakende øl- og matkurs i Oslo den 29. april.
Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike, for her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med Norges aller beste kokker.
På dette spennende kurset om øl og mat blir det fokus på både fisk, skalldyr, kjøtt og dessert, både hva som passer til av ulike ølsorter og hvordan man kan bruke øl i matlagingen.
Med øl er det litt andre regler som spiller inn under de ulike prosessene enn med vin, og det finnes råvarer som er mer mottakelig for møtet med øl som du vil oppleve gjennom kvelden.
Kokkene ved Kulinarisk Akademi har finpolert sine beste oppskrifter til kurset. Ved tidligere kurs har de blant annet laget disse rettene:
• potet- og purreløksuppe med pilsnergravet laks
• lettspeket røye med østers, tang og saison-vinaigrette
• ølposjert kveite med brennesle- og jordskokksuppe servert med øllebrød
• braisert svinenakke med gresskar, røkte løkkopper og blonde-saus
• posjerte plommer med maltbrioche og maltis
Les mer om kurset og meld dere på her: http://www.aperitif.no/mat-og-vinkurs/Matkurs-29.-april-2013-OEl-og-matkurs-paa-Kulinarisk-Akademi
Skriv en kommentar
Skjul kommentarer