Austmann Bryggeri begynner å ta form

Austmann Bryggeri begynner å ta form

Før påske var Ølportalens utsendte på besøk hos Austmann Bryggeri i Trondheim. Jeg ble tatt godt i mot, og ble vist rundt i lokalene som snart skal huse et nytt bryggeri. Vinko Sindelar, Thomas Sjue og Anders Cooper, sistnevnte med erfaring fra Kinn mens de to andre har jobbet på mikrobryggeriet i Trondheim, venter på at Kinn Bryggeri skal pakke ned sitt gamle utstyr og sende det til Trondheim slik at de kan få satt igang med bryggingen.

De tenker at de i slutten av juni skal ha kommet i gang med de første bryggene. I mellomtiden kan dere følge med på Facebooksidene deres der de legger ut all informasjon om prosessen frem til bryggestart.

Ølportalen takker for besøket i denne omgang og ønsker gutta lykke til med en travel vår. Vi kommer med mer informasjon og ser frem til den dagen den første flaska er klar til å drikkes.

austmann

Skriv en kommentar