Nøgne Ø på den franske riviera

Nøgne Ø på den franske riviera

Det er ingen tvil om at de ledende norske mikrobryggeriene holder et svært høyt nivå på sine øl, og mange av dem er ettertraktet i utlandet. Selv med begrenset produskjonskapasitet finner flasker fra Nøgne Ø, Haandbryggerier, Kinn og Ægir veien til utlandet. Lars Hansen hos den franske importøren ScandiApero importerer Nøgne Øs øl til den franske rivieraen. Han kan fortelle at ølene fra Grimstad er blitt litt av en attraksjon på rivieraen.

Bistroen Vini Mundo, 32 Avenue de la Republique, Nice har til envher tid minst ti ulike sorter Nøgne Ø, samt fantastisk god mat, ifølge Lars Hansen. Definitivt verdt å sjekke ut samt anbefale til øltorste nordmenn som besøker rivieraen, ettersom ordentlig øl er skikkelig mangelvare på den franske rivieraen.

Videre er det en fantastisk ølbutikk i Marseille som også fører Nøgne Ø. Den heter Cave Fietje, 36 rue des 3 frères Barthélémy, 13006 Marseille

Skriv en kommentar