Ny hjemmebryggerbutikk i Porsgrunn

Ny hjemmebryggerbutikk i Porsgrunn

Hjemmebryggerbutikken Humle & Malt startet nylig opp i Tordenskioldsgate 2B i Porsgrunn. Butikken, som drives av brødrene Alf Vegard og Kyrre Gunnar Knutsen, satser på å tilby et fullsortiments utvalg av bryggeutstyr for hjemmebryggere. De to startet opp Grenland ølbryggerlag for et år siden og fant ut at det var behov for en hjemmebryggerbutikk i området.

Med seg på laget har de også Jan Halvord Fjeld som blant annet er kjent for å stå bak ølet Two Captains som vant NM i Hjemmebrygging i 2010. Han skal blant annet sette sammen bryggepakker og hjelpe kundene med oppskrifter.

Butikken har åpent mandag til lørdag fra 12.00 til 18.00 (16.00) og kan treffes på Tlf: 984 32 400 og epost: post(a)humleogmalt.no

 

Vis kommentar

  1. Jeg er glad for å få en butikk i nærheten. Jeg er ikke involvert i drift eller eierskap, men som dere skriver, skal heller være ubetalt «konsulent».
    janh

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.