Garrett Oliver til Den Gode Nabo

Som Ølportalen tidligere har nevnt skal Garett Oliver fra Brooklyn Brewery besøke Trondheim fra søndag 28.april til tirsdag 30. april. Søndag kommer det til å bli avholdt en smaking på Den Gode Nabo.

Garrett Oliver til Den Gode Nabo

Fakta

Sted: Den Gode Nabo
Dag: Søndag 28. april

Tid: 20.00

Pris: 150,-

Antall: 60 personer

Her vil man få sjansen til å få høre den eventyrlige historien om Brooklyn Brewery fra mannen selv og få presentert et utvalg av drikken de produserer.

Påmelding kan gjøres i baren på Den Gode Nabo eller via post@dengodenabo.com

(navn og telefon nummer må følge påmeldingen)

Forhåndsbetaling er mulig i baren, forøvrig anbefales det å møte opp et kvarter tidligere slik at arrangementet kan starte til riktig tid.

Vis 6 kommentarer

  1. Det var da en særdeles hyggelig pris 🙂 På Cardinal koster det nesten 3 ganger så mye for å være med på smakingen med Mr. Oliver. Løp og kjøp!

  2. Det er fordi på Cardinal har de ambisjoner. Naboen har vært nede det siste året når det gjelder bl.a. øl på fat.

    1. Kanskje det. Godt mulig det er stor forskjell i hva de to kveldene inneholder. Det jeg ville fram til var iallefall at 150.- er kjempebillig for å treffe Mr. Oliver 🙂

      Jeg betalte gladelig 400 for å være med på Cardinal. Vel anvende kronasjer.

  3. Ok, Naboen mangler kanskje ambisjoner og så vidre, men at du klarer å få en pris på 1/3 (hvis nå innholdet er det samme) til å bli noe negativt har det gått litt vel langt.

  4. Det KOSTER å ha ambisjoner, å skumme fløten og ikke re-investere i egen bedrift koster særdeles lite og gir ofte utslag i forfall.

  5. Jeg synes det er merkelig at en plass får kritikk for å holde slike arrangement billige. Her handler det om å invitere folk til noe de fleste som like øl vil være med på, og i tillegg gjøre det tilgjengelig for alle, i tillegg til de som kanskje ikke har så god råd. Noe som settes pris på i en studentby som Trondheim. Ambisjoner har ingenting med det å gjøre.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.