Lysholmer Spesial gjør comeback

Etter å ha vært borte noen sesonger er Lysholmer Spesial nok en gang tilbake i butikkhyllene.

Lysholmer Spesial gjør comeback

Ringnes sendte nettopp en pressemelding fra  E.C.Dahls Bryggeri i Trondheim, der de kunne meddele at Lysholmer Spesial er tilbake i butikken og på fat i utvalgte restauranter.

-Det er en glede å kunne relansere Lysholmer Spesial igjen. Vi har fått veldig mange tilbakemeldinger fra forbrukere, ikke minst fra Midt-Norge, som ønsker seg den gamle storheten tilbake. Nå er den i butikkene som Limited Edition, forteller Steinar Døsvik ved Ringnes EC Dahls.

Han forteller at Lysholmer Spesial første gang ble lansert i 1983 som Norges første sommerøl. -Det ble umiddelbart en stor suksess og folket tok imot det nye ølet med åpne armer. Lysholmer ble en suksess over hele landet, fra Svalbard i nord til Lindesnes i sør. Og når sommeren var på hell, ble det et krav om at Lysholmer Spesialøl måtte bli et helårsøl, forsetter Døsvik.

Det vil i hovedsak være trønderne som får gleden av Lysholmer Spesial i sommer, selv om ølet også blir å finne i enkelte butikker i resten av landet også. Ølet lanseres på boks i dagligvarebutikker og på fat til restaurantmarkedet. – Lysholmer Spesial lanseres som Limited Edition, men hvis norske forbrukere svarer med å vise oss at dette er et produkt som fortjener livets rett, er sjansen stor for at den er tilbake neste sommer, avslutter Døsvik.

lysholmerspesial

Vis 3 kommentarer

  1. På tide med en lys lager i butikken! Har vært mangelvare lenge.

  2. Satt og leste test av sommerøl i aftenposten og fikk jævla lyst på en lysholmer, godt å se at den fortsatt eksisterer må se og få fatt på noen flasker. Noen som veit hvilke butikker som vil føre det på østlandet?

  3. Det er en klassiker det er godt å ha tilbake i butikken. Fant den på Coop Pilestredet.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.