Spennende nyheter på BEER13

Spennende nyheter på BEER13

14 bryggerier vil være tilstede på Beer Enthusiasts BEER13 som starter i morgen.

  • Kinn Bryggeri (NO)
  • St Austell (ENG)
  • Klostergården Håndbryggeri (NO)
  • Kiuchi (JAP)
  • Nøgne Ø (NO)
  • Birra Baladin (IT)
  • Midtfyns Bryghus (DK)
  • Atna Øl (NO)
  • Malmgården Panimo (FIN)
  • Ø-Bryg (DK)
  • Balder Brygg (NO)
  • Hornbeer (DK)
  • Inderøya Gårdsbryggeri (NO)
  • Sundbytunet (NO)

Med unntak av  Inderøy Gårdsbryggeri og Klostergården vil alle bryggeriene stille med brygger/bryggeriansatte som har kjennskap til og kunnskap om ølet de serverer.

2 av bryggeriene vil være helt nye på det norske markedet. Arrangøren kan også fortelle at det blir presentert flere ølnyheter på festivalen. Blant annet blir det en offisiell premiére på det japanske bryggeriet Kiuchi. Toshiyuki Kiuchi har tatt den lange veien fra Japan for å presentere øl, vin og sake i verdensklasse.

Norgesvennen Eddie Szweda fra Midtfyns Bryghus tar med seg den rykende ferske Smoked Porter, og Jørgen Foght Rasmussen fra Hornbeer vil presentere Funky Monk som blir å finne på Vinmonopolet til sommeren.

Ryktet sier også at det vil bli servert norsk mjød, autentisk stjørdalsøl, norsk sider, sake og et 30-talls forskjellige ølstiler.

I tillegg har festivalen fått laget sitt eget festivaløl, Besserweizer.

Det vil være 3 masterclasses under festivalen, med Kiuchi (JPN), Baladin (IT) og St Austell (ENG). Det vil med andre ord være mange muligheter til å kunne fylle på ølkunnskapen sin under festivalen. Disse vil avholdes fredag mellom 16.30 og 21.00

Matservering blir det også, og maten er Mathallens Øltorget og Grunerløkka Brygghus som står for.

Selve festivalen avholdes torsdag og fredag i Fabrikken, Vulkan, Maridalsveien 13  0178 Oslo. Torsdagen er det lukket bransjedag.

Det er fortsatt noen billetter igjen, men tiden er knapp så man bør ikke vente å kjøpe i døren. Billetter kjøper du her.

beer13

Skriv en kommentar