Bryggerikart på Ølportalen

Bryggerikart på Ølportalen

Vil du ha en oversikt over alle norske bryggerier? Ølportalens Erik Dahl har laget et kart med opplysninger om alle norske bryggerier. Nå er det bare å begynne å planlegge sommerferien med innlagte bryggeribesøk! Kartet blir fortløpende oppdatert.

Vis 6 kommentarer

    1. Som Christer sier er det en link øverst på siden. Vi har nå også lagt inn den manglende linken i innlegget.

  1. Se øverst på nettsiden 🙂

  2. Riktig at båtbryggeriet ikke eksisterer lenger.Synd for de hadde noen fine øl,men det var vanskelig å få noe profitt ut av det. Og de solgte produtstyret sitt til kinn.

    1. Båtbryggeriet var nok litt forut for sin tid for å satse på å bare selge ølet lokalt i noe som i utgangspunktet var et svært lite marked. De startet jo opp kort tid etter Nøgne Ø og forsvant relativt kort tid etter det. Om jeg ikke sitter på helt gale opplysninger så solgte de først bryggeriet sitt til Små Vesen som også er histore nå, innen det gikk videre til Kinn. La oss håpe det ikke er snakk om et forhekset bryggeri.

  3. Hunsker Små Vesen Kvernknurr var på polet rundt høsten 2008. Ikke særlig bra. Tungt infisert.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.