Beermakers dinner med Kinn
Pressemelding fra Grünerløkka Brygghus:
Vi arrangerer Beermakers Dinner med Espen Lothe fra Kinn bryggeri torsdag 2. mai kl 18.00.
Espen er tilstede hele kvelden og guider oss gjennom de ulike øltypene, ispedd historier og bryggefortellinger. Det er lagt opp til en løs og ledig tone, og det er fritt frem for spørsmål underveis.
Det blir to urpremierer på øl fra Kinn denne kvelden:
Kjell Pop Late Hop, IPA brygget på forespørsel fra oss.
Ivar Aasen-øl, Kinn’s første barleywine.
Meny for kvelden:
1. Østers
Øl: Svart hav
2. Scotch egg med syrlig kålsalat og Branston pickle
Øl: Kjell Pop Late hop (nyhet!)
3. Ostetallerken
Øl: Ivar Aasen-øl Barley Wine (nyhet!)
4. Gulrotkake
Øl: Vestkyst?
For bestilling av bord til kvelden: post(a)brygghus.no
Det ser ut til at det er duket for en aldri så liten smaksopplevelse på Brygghuset, og det med mat og drikke som karakteriserer stedet godt. Kinn Byggvin som er brygget til Ivar Aasen sitt 200-års jubileum i år, og hadde forøvrig en liten før-premiere under forrige ukes BEER13.
Skriv en kommentar
Skjul kommentarer