Venner av Nøgne Ø med fotokonkurranse

Venner av Nøgne Ø drar i gang en liten fotokonkurranse med temaet «Nøgne Ø om våren».

Venner av Nøgne Ø med fotokonkurranse

Tolkningen av temaet er det opp til enhver å gjøre og man kan sende inn så mange bilder man ønsker.

Kriteriet for å delta i konkurransen er at du allerede er medlem av Venner av Nøgne Ø. Bildene sendes til foto(a)vanø.no (da enkelte mailprogram ikke fikser Ø kan også foto(a)xn--van-2na.no brukes). Husk å oppgi navnet ditt og medlemsnummer dersom du husker det. Frist for innlevering er 30. april.

«Kriteriet for å delta er at du allerede er medlem av Venner av Nøgne Ø»

Bildene vil så bli presentert på Venner av Nøgne Øs Facebookside og det bildet som oppnår flest LIKES i løpet av en gitt periode vinner, enkelt og greit. Du må være altså være offisielt medlem av foreningen for å delta, ikke bare medlem av Facebook gruppen, men alle som vil kan avgi stemme.

Ønsker du å melde deg inn i Venner av Nøgne Ø kan du gjøre det her.

Venneforeningen forbeholder seg retten til å avvise bilder dersom de skulle finne dem upassende for publisering. Alle bilder som deltar i konkurransen vil kunne benyttes på Venner av Nøgne Øs hjemmeside eller Facebookside ved senere anledning uten vederlag, men fotograf vil krediteres. Innsender må naturligvis være rettmessig eier av bildet.

Premien er en trekasse av god kvalitet som egner seg bra for transport av øl som ikke skal ristes for mye rundt da den er utstyrt med midtdelere. Premien sendes fritt til ønsket adresse i Norge.

vanotrekasse

Premien
Foto: Erik Dahl, Venner av Nøgne Ø

Skriv en kommentar