I dag er det NM i Hjemmebrygging

Det er julaften og 17.mai på én gang for norske hjemmebryggere som i dag møtes i Kanonhallen på Løren til NM i Hjemmebrygging

I dag er det NM i Hjemmebrygging

Norgesmesterskapet i hjemmebrygging arrangeres av hjemmebryggerforeningen Norbrygg, og i kveld blir det avgjort hvem som kan smykke seg med tittelen Årets hjemmebrygger og få brygget sitt vinnerøl hos Nøgne Ø.
Om noen få timer setter nemlig et nøye sammensatt øldommerteam seg sammen i Kanonhallen for å smake seg gjennom ølene som har nådd til finaleheatet. Fra disse finaleølene skal det kåres en vinner innen hver ølstil, og en overordnet vinner som altså kåres til Årets Hjemmebrygger.

Det arrangeres også en etikettkonkurranse. Her er noen av fjorårets bidrag.

Det arrangeres også en etikettkonkurranse. Her er noen av fjorårets bidrag.

I tillegg til denne konkurransen arrangeres det en litt mer uhøytidelig konkurranse der nærmere 80 hjemmebryggere serverer sitt øl til de fremmøtte i håp om å vinne tittelen Publikums Favoritt. Ølportalen er tilstede i Kanonhallen og vil servere sin vestkyst-IPA på 6% i Publikums Favoritt-konkurransen.  Ølportalen har fått sponset ingredienser til sitt øl av bryggselv.no. Dersom du er i Kanonhallen i kveld er du hjertelig velkommen innom vår stand for en prat og en smak av vår IPA!

Vi ønsker alle involverte lykke til!

bryggselvlogo

Skriv en kommentar