Nattjazz og ølsatsing

Nattjazz og øl. En naturlig kombinasjon!

Nattjazz og ølsatsing

Terminus Whiskybar på Grand Hotel Terminus satser på godt øl. Menyen rommer stadig flere sorter og pr i dag finnes det over 80 forskjellige flaskeøl å velge mellom.  Konsernet driver også USF Verftet i Bergen som er åsted for Nattjazzfestivalen. I den forbindelse har de laget en konseptbar som kun skal være operativ de elleve dagene festivalen foregår.

Terminus Whiskybars barmanager Frode Harring står som prosjektleder for dette konseptet, og på ølsiden vil Maltmisjonens og Terminus Whiskybars egen Stefan William S. Hansen tilby ca 60 spesielt utvalgte øl. Hovedsakelig norske øl, men også øl fra Danmark, Skotland og Europa generelt. Konseptet vil hete Dizzy Champagne & Whiskybar.

terminus

 

Ølbiten i Dizzy blir, ifølge barmanager Frode Harring, fantastisk. Baren vil ikke ha tappetårn utenom vanlig Hansa pils, men er utstyrt med tre kjøleskap med forskjellige temperaturer dedikert til øl.

I programmet for baren ligger det allerede to ølsmakinger + minismakinger som kan bookes daglig under festivalen. Lørdag 25.mai blir det vertikalsmaking av To Øl. En av bryggerne fra Danmark kommer til for å lede en smaking av alle de seks typene som importøren har fått til Norge.

Onsdag 29.mai vil Stefan William S. Hansen og Maltmisjonen avholde en smaking der øl og jazz står i fokus. Brygget som skal smakes vites ikke i skrivende stund, men dårlige ordspill og nerdefakter kan garanteres, ifølge Dizzy. Smakingen avholdes på uteservering dersom været tillater det.

Åpningstider: kl.15:00 – kl.03:00 hver dag fra og med onsdag 22.mai til og med lørdag 1.juni .

Skriv en kommentar