Kommer: Fredrikstad Mikrobryggeri

Kommer: Fredrikstad Mikrobryggeri

Faksimile fra Fredrikstad Blad

Ifølge Fredrikstad Blad er det enda et nytt mikrobryggeri på trappene i byen. Fredrikstad Mikrobryggeri skal starte ølproduksjon i I en gammel teglstensbygning i Øraveien starter Fredrikstad Mikrobryggeri sakte opp. Sjefsbrygger Stig Lundh som er leder i Fredrikstad Haandbryggerlaug har mange års erfaring som dyktig hjemmebrygger, og med seg får han 5 andre engasjerte investorer. Varemerket til Fredrikstad Mikrobryggeri vil hete «Nøisom» og pilotbryggingen er allerede i gang. Allerede i morgen kan Fredrikstads befolkning få en forsmak på hva de har i vente da Havnelageret Gastropub (Storgt 17) vil sette 500 liter av Fredrikstad Mikrobryggeris øl på kranene.

To millioner kroner er investert i bryggeriet så langt og innen 2014 er ytterligere fem millioner lagt inn i nysatsingen, ifølge Fredrikstad Blad. Vi kommer tilbake med flere nyheter om Fredrikstad Mikrobryggeri!

 

Skriv en kommentar