Grünerløkka Brygghus har ansatt sjefsbrygger

Grünerløkka Brygghus har ansatt sjefsbrygger
Bildet hentet fra Grünerløkka Brygghus sine Facebooksider.

Bildet hentet fra Grünerløkka Brygghus sine Facebooksider.

Grünerløkka Brygghus melder i dag på sine Facebook sider at de har ansatt Andreas Hegermann Riis som deres nye sjefsbrygger.

Andreas er en kjent skikkelse fra ølmiljøet, og har tidligere jobbet for Oslo Mikrobryggeri og avsluttet sitt arbeid hos Haandbryggeriet for en stund tilbake. Han har også lang erfaring som hjemmebrygger, og har i en årrekke også sittet i styret for Norbrygg.

Grünerløkka Brygghus kjøpte for snart to måneder siden det gamle testbryggeriet til Lervig, og håper å ha utstyret på plass i de tidligere lokalene til Villa Import iløpet av juni. Dette er forøvrig lokalitetene til Grünerløkka Brygghus sin  årlige ølfestival Grünerløkka Mat- og Mikrobrygg.

Skriv en kommentar